14.01.23
Medlemsnytt

Oppdal Hytteforening (OHF) vil presisere at vi ikke er i mot strømstøtte!!!

Strømstøtte er en sak som Norges Hytteforbund (NHF) tar seg av på nasjonal nivå. Oppdal Hytteforening er medlem i NHF.

Norges Hytteforbund (NHF) var senest i går på 21-nyhetene på TV2 om saken. I tillegg til at de er i dailog med politikere på Stortinget om støtteordning.

Årsaken til at OHF ikke vil fronte stømstøtte akkurat nå, er at det er litt umusikalsk i disse tider, hvor mange familier sliter med penger til julematen. Derfor ønsker vi heller å komme med strømspareråd til hytteeiere nå før jul.

7 tips: Hvordan spare strøm på hytta i vinter?

  1. Fyr med ved, lukk av rom
  2. Nye panelovner kan bedre situasjonen
  3. Tett for trekk fra vinduer og dører
  4. Luftvarmepumpe fungerer godt på hytter
  5. Trekk ut støpselet til kjøleskapet
  6. «Frys» TV-en og slukk lys
  7. Ikke skalk lukene helt!

Les mer utdypende om sparerådene til Huseierne

Det kan virke fristende å skru av strømmen for å spare penger. Men det kan koste deg dyrt.
Les mer om hvorfor skal du ikke skru av strømmen på hytta

Se flere artikler

Se alle artikler
15.03.2023
Månedens artikkel: Mens hyttebygda fortsetter å krangle, forbereder andre seg på en ny fremtid. Ski-Oppdal må profesjonaliseres, utvikles og tilpasses fremtidens klima, krav og behov  

Oppdal Hytteforening (OHF) mener at Oppdal har de beste naturgitte forutsetningene for igjen å bli en attraktiv vinterdestinasjon. Å verne viktige naturområder, legge flere skiløyper på vei, få et forutsigbart skiløypetilbud, bygge en god infrastruktur med toaletter og flere spisemuligheter som turmål etterlyses av fritidsbefolkningen. Gratis parkering, busser til/fra togstasjon til heisene, bilkollektiv og rimeligere heiskort vil være tilpasset tiden vi er inne i.

Les mer
14.03.2023
Nå forventer vi at politikerne følger opp! Hvis ikke veiløypa blir med i vurderingen, kan vi risikere å stå helt uten skiløyper i Gjevilvassdalen.

Kommuneadministrasjonen har lagt fram et solid og grundig planprogram som vil gi et riktig kunnskapsgrunnlag. Oppdal Hytteforening (OHF) er imponert over det flotte planprogrammet som tar hensyn til at alle parter blir hørt. Vi er svært godt fornøyde med at fritidsinnbyggerne blir tatt på alvor med endringen i pkt. 2.9 som endres til “Konsekvenser for næringsliv og fritidsinnbyggere i Gjevillvassdalen”.

Les mer

Bli medlem

Oppdal Hytteforening skal være en aktiv part i forhold til kommunen og politikerne. Vi skal snakke hytteeiernes sak, være en pressgruppe og en viktig ressurs for fritidsinnbyggerne i Oppdal. For å klare dette, må vi være mange sammen!

Kontakt oss

Fyll ut det digitale skjemaet slik at vi kan besvare deg fortest mulig

Takk! Meldingen din har blitt sendt
Ups! Noe gikk galt, vennligst prøv igjen..